Комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти «Журавлик» Вінницької міської ради»


   Антуан де Сент-Екзюпері писав «Всі ми родом з дитинства». І дійсно, найщиріші, одні з найщасливіших спогадів у нас саме з тієї пори, коли небо здавалось яскравішим, квіти ароматнішими, а повітря духмянішим. Коли ти стаєш шаленно щасливим від того, що мильна бульбашка торкнулась землі і не луснула. Коли ти віриш у себе і любиш все і всіх навкруги. Коли ти захоплюєшся і радієш всьому, що тебе оточує. А якщо речі, які тебе оточують до того ж ще й красиві, яскраві та неймовірно привабливі?! Саме таким є сучасне, ігрове та спортивне обладнання, яке подарувала нашому закладу родина полеглого в бою захисника України Миколи Рачка – мама Лариса Дмитрівна, батько Сергій Андрійович та сестра Антоніна. Батьки, чий син залишився в пам’яті всіх хто його знав, надзвичайно порядним, розумним, щирим, світлим та добрим. Коля був носієм справжніх (а не підробних) цінностей та мав у своїй душі багато любові. Стільки, що вистачало рідним, близьким, друзям, а пізніше і побратимам. Стільки, що ще й залишилось для 45 дітей КЗ «ЗДО «Журавлик» ВМР». Ми віримо, що його світло і любов зайде в кожне дитяче серце та кожну душу.

   Ми обіцяємо зробити все можливе, щоб наші вихованці отримували тут максимальну турботу та розвиток. Обіцяємо закладати в них ті цінності, за які віддав життя Коля, формувати такі якості, які в майбутньому допоможуть їм бути вільними, відкритими, мати почуття власної гідності, поважати себе та інших, жити з вірою в себе, з позитивним ставленням до навколишнього світу та з величезною любов’ю до своєї землі та свого народу.

   Впевнені, що новий майданчик принесе їм багато радості, на території ЗДО лунатиме дзвінкий дитячий сміх, а очі випромінюватимуть щастя.

   Від імені дітей, батьків та колективу ЗДО висловлюємо щиру вдячність Ларисі Дмитрівні та Сергію Андрійовичу!

   Світла пам'ять Герою-захиснику України Миколі Рачку!

   Вклоняємось батькам, які виховали такого сина! Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх час, Ви не просто даруєте важливі матеріальні цінності у вигляді чудового, сучасного, безпечного та яскравого спортивно-ігрового майданчика, Ви даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди!

   Щира подяка за дитячу радість!

                

                


27.04.2024

 Цікаво знати, що...